Droom niet je leven, leef je droom

Gepubliceerd op 17 november 2021 om 10:31

Droom niet je leven, leef je droom. Deze spreuk stond, naast ons nieuwe adres uiteraard, op onze adreswijzing. En dat was ook precies wat wij zijn gaan doen door onze emigratie naar Zweden. In 2020 zijn wij, Eric en Monique, verhuisd naar het Zweedse platteland. Wij wonen in de buurt van Undenäs, tussen de 2 grote Zweedse meren Vännern en Vättern. 

Ongeveer 3 jaar voor de daadwerkelijke verhuizing zijn we begonnen met het schrijven van een nieuwsbrief voor familie en vrienden die het leuk vonden om onze voortgang te volgen. Op deze nieuwsbrief hebben we altijd veel leuke reacties gehad en dit heeft er mede voor gezorgd dat er inmiddels een website is ontstaan. 

De naam van onze website is Quiet November (www.quietnovember.com). Deze naam is een anagram van Monique Brevet en vonden we beide mooi klinken.  

Wij hebben zelf in het begin best wel moeten zoeken naar wat er allemaal geregeld moest worden bij een emigratie en om wegwijs te worden in Zweden. Op deze website vertellen we graag onze ervaringen. Over wat wij allemaal hebben geregeld rondom onze emigratie, over ons oude en eenvoudige huis waar altijd wel weer iets aan te verbeteren is, welke verschillen wij ervaren tussen Nederland en Zweden en over onze hobby’s, waar wij na onze verhuizing veel meer tijd voor hebben gecreëerd. 

We wensen je veel leesplezier en mocht je het leuk vinden om op de hoogte te blijven van updates, volg dan onze facebookpagina (Quiet November).

Med vänliga hälsningar, 

Eric en Monique

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.