De luxe om te experimenteren

Gepubliceerd op 30 januari 2021 om 15:07

Afgelopen jaren heb ik verschillende persoonlijke ontwikkelingscursussen gedaan waarbij de volgende vragen vaak centraal stonden;

Wat voor een baan past nu echt bij mij?
Wat vind ik echt leuk om te doen, waar krijg ik energie van?

En eigenlijk kwam het er altijd wel op neer dat iets creatiefs, met veel vrijheid en genoeg uitdaging goed bij mij zou passen. Daarnaast hebben een cursus ‘infographics maken’ en een workshop ‘zakelijk tekenen’ mij ook weer enthousiast gemaakt voor hetgeen ik ooit tijdens mijn grafische opleiding ‘Multi Media’ heb geleerd.      

Nu we hier in Zweden de luxe hebben dat we niet direct een baan hoeven te zoeken gebruik ik deze mogelijkheid om wat meer te gaan experimenteren en te gaan doen waar ik energie van krijg. Een resultaat daarvan is uiteraard de website. En nu kan ik daar ook een eerste infographic aan toevoegen. Het is een infographic geworden van de emigratie checklist. Deze is vanaf nu ook te downloaden vanaf de downloadpagina. Wellicht heeft iemand er ooit iets aan of kan het iemand op een andere manier inspireren.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.